Yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella

Aurinkopaneelit kotiin tai mökille

Aurinkoenergia on viisas valinta.

Tekno-Pal myy ja asentaa aurinkopaneelit Oulun seudulla. Toimimme Eurosolarin  laadukkaiden tuotteiden jälleenmyyjänä. Aurinkopaneelit täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset, ne ovat pitkäikäisiä, eivätkä vaadi hankalia huoltotoimenpiteitä. Autamme mielellämme valitsemaan tarpeitasi vastaavat ja mahdollisimman kustannustehokkaat paneelit asennuspaikan sijaintiin nähden.

Aurinkolämpöjärjestelmät

Tekno-pal myy ja asentaa aurinkolämpöjärjestelmät käyttöveden lämmitykseen ja vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin. Toimimme laadukkaiden Sundial-aurinkolämpöjärjestelmien jälleenmyyjänä. Aurinkolämpöjärjestelmät saat meiltä myös asennettuna takuutyönä.

Puhdasta ja ilmaista energiaa

Aurinkoenergia on oiva valinta kodin lisäenergiantuotantoon tai kesämökin energianlähteeksi. Aurinkopaneelit ovat helppo ja nopea asentaa ja niiden avulla täytät helposti esim. juuri kesämökin perussähköntarpeen.

Aurinkoenergia lisää omavaraisuuttasi ja sopii hyvin yhteen muiden lämmitysjärjestelmien kanssa. Tee ympäristöystävällinen ja edullinen valinta ja asennuta aurinkopaneelit kotiin tai mökille!

Tekno-Pal toimittaa paneelit ja hoitaa asennustyöt käden käänteessä. Ota yhteyttä! Palvelemme Oulun läänin alueella. 

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 6Jaa